Productinformatie

Wat is een Airmountain?

Een Airmountain, ook wel airtrampoline of springberg genoemd, is een springkussen dat permanent in de grond is geïnstalleerd. Een externe blower zorgt voor de luchttoevoer naar de springberg. Deze wordt in een aparte behuizing geplaatst op een veilige afstand van de Airtrampoline. Hierdoor is de blower nauwelijks hoorbaar en niet toegankelijk voor bezoekers. De blower wordt aangesloten op een tijdsschakelaar waarmee u de tijden dat de springberg aanstaat zelf bepaalt.


Nieuwe airmountain plaatsen of vervangen

Kwaliteit

Naast een vakkundige installatie met het gebruik van duurzame materialen is het belangrijkste onderdeel van de Airtrampoline de kwaliteit van het doek en de gebruikte techniek waarop de doekbanen aan elkaar zijn gelast. Omdat Airmountain staat voor de kwaliteit van onze producten hebben we gekozen voor de hoogste kwaliteit doek dat verkrijgbaar en geschikt is voor een Airmountain. Het doek is 900 gram m2 en heeft een extra beschermingscoating. Een lasspecialist zorgt ervoor dat de doekbanen met precisie aan elkaar worden gelast. Hiermee ontstaat een zeer sterke en waterdichte verbinding en is daarmee uiterst duurzaam. Een Airmountain airtrampoline staat garant voor jaren springplezier in wisselende weersomstandigheden.

Waarom een Airmountain?

Een Airmountain airtrampoline is toegankelijk voor kinderen van alle leeftijden. Door de aantrekkelijke kleuren die u zelf samenstelt is een airmountain een echte eyecatcher voor uw accommodatie. Met een lage investering heeft u een geweldige attractie waar veel kinderen gelijktijdig gebruik van kunnen maken. Een Airmountain airtrampoline is daarmee de perfecte combinatie tussen plezier en gezond bewegen!

Airmountain geheel naar eigen wens

Wanneer u een Airmountain besteld kunt u kiezen uit zo’n 20 verschillende kleuren. Ook is het mogelijk de Airmountain te voorzien van een logo van uw bedrijf, een baan full color te printen of zelfs in zijn geheel full color te printen. Vraag een van onze medewerkers naar de mogelijkheden en laat ons geheel vrijblijvend een ontwerp maken!

AirmountainAirmountain

Full color

Ook is het mogelijk de Airmountain geheel full color te printen. Hiermee creëert u een uniek product voor uw klanten. Een foto, logo, of mascotte van uw bedrijf, alles is mogelijk.
De full color print wordt in eigen huis vervaardigd en wordt voorzien van speciale top laag. Hierdoor kunnen wij een 5 jaar garantie geven op de print. UV bestendig.

AirmountainAirmountain Snelle offerte
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world